Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Corine van Harmelen en ik vind het heel leuk dat je mijn website bezoekt. 

Dit is de vernieuwde site van Sparkling Creations, een soort 2.0

Een paar jaar geleden begon ik Sparkling Creations om mijn grote passie voor sieraden, edelstenen en leuke accessoires te combineren in een te gek atelier in Vlaardingen. Maar toen ik net mijn atelier had ingericht, de eerste workshops had gegeven kwam corona om een hoekje kijken. Totaal onverwacht, ik had net de voorraad van de nieuwe Ibizatassen binnen voor de markten en was helemaal klaar om er een topzomer van te maken. Het atelier was niet groot genoeg voor de nieuwe maatregelingen, markten werden afgelast en ik had geen reserves genoeg om mijn atelier te kunnen behouden.

Ik verhuisde mijn spullen naar thuis en schreef conceptsores aan om mijn sieraden daar te kunnen verkopen. De markt voor sieraden was zo groot dat er bij iedereen wel een wachtlijst was maar ze zagen mijn Ibizatassen wel in de winkel staan dus een nieuw begin was gemaakt.

Maar mijn tassenpassie is niet zo groot als die voor sieraden en stenen, dus ik moest terug naar de basis.  

Sieraden en stenen hebben een verhaal, ik maak mijn sieraden met liefde om ze met liefde te dragen of aan iemand te geven die ze met veel plezier gaat dragen.

 

Edelstenen hebben een verhaal, ik kreeg mijn eerste beschermengeltje toen ik een jaar of vier was en mijn moeder gaf mij iedere verjaardag een wens of gedicht met een bijpassend kristal voor moed, bescherming, kracht of zelfvertrouwen. Je kunt ze neerleggen en genieten van hun schoonheid maar je kunt ze ook lekker vastpakken als troost, er lekker bij mediteren of als sieraad om je pols, hals dragen. Ook kun je ze bij je dragen als ondersteuning. 

Deze selfie van mij is gemaakt op Ibiza. Ik koop daar ieder jaar een Kristal bij een collega op de markt en doe zo inspiratie op en geniet van hun verhalen. Ik koop daar ook wierrook om te mediteren en neem ieder jaar steentjes en wat schelpen mee, voor mijn eigen feel good plekje. Om te dromen, te blijven geloven dat liefde blijft overheersen ondanks alles wat er nu gebeurt om ons heen.

Ik wens dat Sparkling Creations een stukje liefde mag zijn voor jezelf of een dierbare.

Liefs Corine

 

© 2019 - 2022 Sparkling Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel